SSL چیست ؟ SSL (مخفف عبارت Secure Socket Layer) یک پروتکل امنیتی است که ارتباط بین کاربر و وب سایت را ایمن می سازد. هنگامی که شما گواهی SSL را برای سایت خود فعال می کنید، آدرس دامنه شما از HTTP به HTTPS تغییر می یابد.
به عنوان مثال، هنگامی که کاربری وارد سایتی می شود و نام کاربری و کلمه عبور را برای ورود به پنل کاربری خود وارد می کند، این اطلاعات در مرحله اول به ISP کاربر (شرکتی که کاربر از آنجا اینترنت دریافت می کند) و در مرحله بعد به سروری که وب سایت روی آن قرار دارد، منتقل می شود. در این میان، شرکت ارائه دهنده اینترنت به اطلاعات کاربر دسترسی پیدا می کند و احتمال سوء استفاده وجود دارد.
وظیفه اس اس ال، رمزنگاری این اطلاعات می باشد و اطلاعات به صورت رمزنگاری شده به سمت سرور انتقال می یابد؛ بنابراین هیچ واسطه ای قادر نیست حین تبادل اطلاعات بین کاربر و سرور، به آن دسترسی داشته باشد.
وب سایت هایی که از SSL استفاده می کنند، از نظر google رتبه بهتری دارند و سئوی آن ها ارتقا می یابد.
روش های تهیه ssl
۱- free ssl
شرکت هایی وجود دارند که خدمات اس اس ال را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهند. که بعضی از آن ها، این خدمات را برای دامنه های IR نیز فراهم می کنند.
۲- Domain validated ssl
این نوع از ssl دامنه شما را رمزنگاری می کند و در عمل، تفاوت زیادی با اس اس ال رایگان ندارد. اما خدمات پشتیبانی نیز ارائه می دهد و تضمین می دهد که وب سایت شما بدون مشکل کار کند.
۳- wildcard ssl
این نوع از اس اس ال، به شما اجازه می دهد که علاوه بر این که روی دامنه اصلی خود https دارید، روی زیر دامنه های سایت خود نیز از ssl استفاده نمایید.
در مواردی که تعداد subdomain های سایت شما زیاد باشد (بیش از ۴-۳ زیردامنه)، استفاده از این نوع اس اس ال، از لحاظ هزینه ها، مقرون به صرفه می باشد (نسبت به این که بخواهید برای هر کدام از زیردامنه های سایت خود از یک اس اس ال مجزا استفاده کنید).
دیدگاه بگذارید